Wandeling Dwingelderveld met de boswachter

Het Dwingelderveld is altijd een bezoekje meer dan waard maar wat is er lekkerder dan in de winter met je kinderen een mooie wandeling maken en daarna genieten van een kopje warme chocomel? Check de mogelijkden via deze link, als deze datum niet past dan is er vast wel een andere datum te vinden want het wordt vaker aangeboden!

Wandeling met de boswachter: Dwingelderveld

In het bezoekerscentrum is informatie over routes en activiteiten te vinden, een winkel met mooie hebbedingetjes, een interactieve tentoonstelling en je kunt er warme chocomel, koffie, thee, sapjes, koek, chocola en ander lekkers kopen.

De maquette die hieronder te zien is, is gemaakt door kunstenares Erna van Sambeek samen met 17 vrijwilligers. Zij hebben dagenlang wol van de Drentse Heideschapen die op het Dwingelderveld grazen gesponnen, gevilt, geverfd, genaaid en verwerkt in deze maquette. De maquette (en de tentoonstelling) is gemaakt door Heijmerink Wagemakers.